Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραγωδία! Νεκρός ποδηλάτης από λεωφορείο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραγωδία! Νεκρός ποδηλάτης από λεωφορείο!Απίστευτη τραγωδία στο Λονδίνο, καθώς ένας ποδηλάτης σκοτώθηκε έπειτα από σύγκρουσή του με λεωφορείο που μεταφέρει του εκπροσώπους του Τύπου, έξω από το Ολυμπιακό Πάρκο!
Ακριβώς έξω από Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της βρετανικής πρωτεύουσας περνούσε ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το ποδήλατό του, όταν προσέκρουσε με το διώροφο λεωφορείο. Τριάντα στρατιώτες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περίπολο στην περιοχή, έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά
ήταν ήδη αργά.


Ακολούθησε η άφιξη της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε άμεσα τον χώρο με ειδικές ταινίες. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30άχρονου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί. Άλλωστε ο άνδρας βρέθηκε πλακωμένος κάτω από το λεωφορείο.


Η έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος είναι ακόμα σε εξέλιξη. Εκείνη την ώρα διεξαγόταν αγώνας χόκεϊ επί χόρτου ανάμεσα στο Πακιστάν και την Αργεντινή.


Σημειώνουμε πως τα συγκεκριμένα λεωφορεία εξυπηρετούν κυρίως δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει σχετική διαπίστευση. Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με το τραγικό συμβάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα