Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Αποψη για την Κλιματικη Αλλαγη



Το πετρελαιο ειναι μονωτικο υλικο μεταξυ του πυρηνα και του φλοιου της γης, η υπερθερμανση της γης ερχεται απο μεσα προς τα εξω, οι επιστημονες, νομιζω, παραμυθιαζουν τον κοσμο και κανεις δεν βγαινει να πει την αληθεια μηπως και θιχτουν τα συμφεροντα των πετρελαϊκων επιχειρησεων.

Ολοι μιλουν για τις επιπτωσεις στο κλιμα απο την καυση πετρελαιου, το διοξειδιο του ανθρακα ( CO2 ) (που ειναι μια αιτια αλλα οχι η βασικη) και κανεις για την εξορυξη που κατα τη γνωμη μου ειναι ο κυριος λογος.

Ο πυρηνας της γης ειναι ενας τεραστιος μαγνητης


εξ ου και η βαρυτητα, οσο λοιπον πετρελαιο αφαιρειται τοσο μεγαλωνουν οι θερμο ηλεκτρο μαγνητικες επιδρασεις στην επιφανεια της γης και διαταρασεται η ισορροπια της στο ηλιακο μας συστημα.

Μερικα στοιχεια ειναι

1) η πρωτοτυπη επισημη μοναδα μετρησης βαρους το Κιλο που δημιουργηθηκε το 1880 φαινεται να χανει βαρος 50 μικρογραμμαρια απο τα 34 διεθνη αντιγραφα του λαμβανοντας υπ οψην τρεις διαφορετικες μετρησεις, αρχιζοντας απο το 1889 και με τελευταια το 1988-1992. Εκεινο ομως που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι τα αντιγραφα γινονται βαρυτερα κατα 50 μικρογραμμαρια λογω του οτι βρισκονταν διασπαρτα στον πλανητη και δε φυλασονται με τον ιδιο τροπο και στο ιδιο μερος με το επισημο προτοτυπο με αποτελεσμα να υφιστανται την αυξηση των θερμοηλεκτρομαγνητικων επιδρασεων.

2) Η αλλαγη της θερμοκρασιας των ωκεανων και των εδαφων ερχεται απο το εσωτερικο της γης και αυτο αποδεικνυεται απο το οτι αν και ο ηλιος περνα μια ασυνηθιστα μεγαλη περιοδο του ηλιακου ελαχιστου της δραστηριοτητας των ηλιακων κυλιδων πραγμα που σε φυσιολογικα επιπεδα θα σημαινε ενα δροσερο καλοκαιρι παρ ολα αυτα η περιοδος Ιανουαριου-Αυγουστου 2010 υπηρξε η θερμοτερη στην καταγεγραμμενη ιστορια διεθνως, ισοφαρίζοντας το ρεκορ του 1998. Δηλαδη στα επομενα δυο με τρια χρονια οπου ολοκληρωνεται κατα τους επιστημονες ο 11ετης κυκλος αυξομειωσης της ηλιακης δραστηριοτητας και η μεταστροφη των πολων του ηλιου οπου αναμενεται αυξηση της ηλιακης δραστηριοτητας οι θερμοκρασιες θα πανε πολυ παραπανω και θα εχουμε καινουρια ρεκορ.

3) Η διαστολη του πυρηνα της Γης ειναι γεγονος παρα τις συγκρουομενες επιστημονικες αποψεις.

Ελπιζω να κανω λαθος στην εκτιμηση για τις επιπτωσεις απο την εξορυξη του πετρελαιου γιατι στην περιπτωση που επαληθευτω η Γη και η ανθρωποτητα θα περασουν μια πολυ μεγαλη περιοδο εκατονταδων χρονων μαρτυριου, αν διατηρησει την ιδια τροχια γυρω απο τον ηλιο, καθως οι θερμοκρασιες θα αρχισουν να ανεβαινουν με απροβλεπτους ρυθμους. Εν ολιγοις θα βρασουμε στο ζουμι μας.

 ΠΗΓΗ

 
Επιδρασεις του Στατικου Ηλεκτρισμου

Εκτος απο την αλογιστη εξορυξη και καυση του πετρελαιου που επηρεαζουν το κλιμα στον πλανητη ενα αλλο μεγαλο προβλημα υπαρχει το οποιο κανεις δεν αναφερει.
Τα στατικα φορτια ηλεκτρισμου που υπαρχουν στη γη λογω της χρησης ηλεκτρικης ενεργειας και του τροπου που παραγεται, διανεμεται και καταναλωνεται.

Η Γη περιβαλλεται απο ενα φυσικο θερμοηλεκτρομαγνητικο πεδιο. Το φυσικο στατικο θερμοηλεκτρομαγνητικο πεδιο της Γης φορτιζεται λεπτο προς λεπτο και ωρα με την ωρα τα τελευταια 100 χρονια λογω της χρησης Ηλεκτρικης ενεργειας, του τροπου διανομης στον πλανητη μεσω των σταθμων παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας και της καλωδιωσης που μεταφερει τεραστια ηλεκτρικα φορτια.

Σημειωτεον οτι η ηλεκτρικη ενεργεια δεν μπορει να μονωθει στην ατμοσφαιρα. Μπορει ενα μονωτικο υλικο να κανει μεγαλη αποσβεση της μεταφερομενης ηλεκτρικης ενεργειας ετσι ωστε να θεωρειται ακινδυνο για τον ανθρωπο αλλα φορτιζει τα ηλεκτρονια του αερα και γενικα της ατμοσφαιρας και του περιβαλοντος που βρισκονται. Για αυτο αλλωστε εκει που μεταφερονται φορτια υψηλης τασης και μονο να βρισκεσαι σε κοντινη αποσταση χωρις καμμια σωματικη επαφη μπορει να υποστεις ηλεκτροπληξια.

Εκεινο που κανουμε για να μειωσουμε τις επιπτωσεις των στατικων ηλεκτρικων φορτιων ειναι η ΓΕΙΩΣΗ … με λιγα λογια στελνουμε το ρευμα απ ευθειας στη ΓΗ εκτος απ τις ποσοτητες που διασκορπιζονται στο χωρο.


Σημειωτεον οτι ολα τα σημεια που ειναι γειωμενα συμπεριφερονται σαν να συνδεονται μεταξυ τους, το δυναμικο αποροφησης ενεργειας σε καθε γειωμενο σημειο ειναι το ιδιο.

Το ποιο απλο παραδειγμα στατικου ηλεκτρισμου ειναι:
τριβοντας ενα κομματι ηλεκτρον (κεχριμπαρι) σε μαλλινο υφασμα το κεχριμπαρι ηλεκτριζεται (αρνητικα) με αποτελεσμα να ασκει ελξη σε κομματια χαρτιου και αλλα μικρα ελαφρα αντικειμενα.

Ο πρωτος που το παρατηρησε αυτο ειναι ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ και βαφτισε το κεχριμπαρι ΗΛΕΚΤΡΟΝ . Ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ (απο τη Μιλητο της ΙΩΝΙΑΣ σημερινο BALAT της Τουρκικης Επαρχιας Αϊδινιου) ειναι ενας απο τους επτα σοφους της αρχαιοτητας και ειναι ο ανθρωπος που ανακαλυψε τον ηλεκτρισμο.

Ενα αλλο παραδειγμα στατικου ηλεκτρισμου ειναι οταν ηλεκτριζομαστε στιγμιαια ακουμπωντας τυχαια μια πορτα αυτοκινητου η καποιου αλλου αντικειμενου που διαθετει στατικο ηλεκτρισμο.


  Ο στατικος ηλεκτρισμος επηρεαζει το νερο.

http://egpaid.blogspot.com/2008/12/blog-post_15.html

{Το ανθρωπινο σωμα - οργανισμος (οπως και ολα τα εμβια ειδη) ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου. Ο ηλεκτρισμος ειναι η ζοωγονος αιτια των οργανισμων.

Η καρδια του ανθρωπου εχει δυο ηλεκτρικες γεννητριες (βασικη και βοηθητικη. Η βασικη γεννητρια λειτουργει σε ολη τη διαρκεια της ζωης μας εξασφαλιζοντας τα αναγκαια ηλεκτρικα φορτια για τη λειτουργια της κινησης της καρδιας που με τη σειρα της κυκλοφορει το αιμα στις φλεβες σε ολο το σωμα κλπ ... η δευτερη γεννητρια μπαινει σε λειτουργια οταν πεσουν οι παλμοι της καρδιας σε οριακο επιπεδο. Η διατηρηση στη ζωη αλλα και ανανηψη των ασθενων μετα απο καρδιακο επεισοδιο - εμφραγμα κλπ οφειλεται στη βοηθητικη γεννητρια. Ο βηματοδοτης που τοποθετουν οι γιατροι σε ασθενεις με καρδιακη ανεπαρκεια λειτουργει με μπαταρια η οποια δινει σπινθηρα στην καρδια οταν οι παλμοι της καρδιας δεν λειτουργουν κανονικα εξασφαλιζοντας την συνεχη λειτουργια της )

Στατικο ηλεκρισμο παραγουν επισεις ορισμενα απο τα ρουχα που φοραμε λογω των υλικων κατασκευης και την τριβη που υφισταται μεταξυ τους απο την κινηση.(μεχρι και η τσατσαρα η βουρτσα που χτενιζομαστε οπως και η πετσετα που χρησιμοποιουμε μετα το λουσιμο παραγουν στατικο ηλεκτρισμο αναλογα με τα υλικα κατασκευης τους). Ο λογος που αισθανομαστε το στιγμιαιο ηλεκτροσοκ οταν ακουμπαμε αλλα αντικειμενα που εχουν στατικο ηλεκτρισμο η αλλον ανθρωπο οφειλεται σε ενα βραχυκυκλωμα που γινεται οταν ομωνυμα ηλεκτρικα φορτια ερχονται σε επαφη και εκτονονωνται.}

Ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εχουν στατικο ηλεκτρισμο σαν αποτελεσμα των ηλεκτρικων φορτιων που μεταφερουν για αυτο χρησιμοποιουμε και τη Γειωση ετσι ωστε να τον μειωσουμε στο ελαχιστο και να εχουμε τη μικροτερη δυνατη διαρροη ηλεκτρικου ρευματος.


Ειναι πλεον σαφες το οτι υπαρχουν στη ΓΗ τεραστια φορτια στατικου ηλεκτρισμου σαν αποτελεσμα της Γειωσης αλλα και της διαρροης απο τη χρηση, διανομη και παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας.

Τα πλοια, ειδικα τα πολεμικα, περνανε καθε δυο χρονια τη διαδικασια απομαγνητισης και εκφορτωσης του στατικου ηλεκτρισμου που αναπτυσουν λογω της αυξημενης χρησης ηλεκτρικων συσκευων με σκοπο την ασφαλεια των πληρωματων και την ευρυθμη λειτουργια των ηλεκτρικων συσκευων, ρανταρ, ασυρματων κλπ.

Την 16/12/2008 η ΝASA ανακοινωσε οτι υπαρχει τεραστιο χασμα στο Ηλεκτρομαγνητικο πεδιο της ΓΗΣ


Πιστευω οτι τα φορτια στατικου ηλεκτρισμου που δημιουργουνται απ την παραγωγη, διανομη και χρηση ηλεκρικης ενεργειας επηρεαζουν

α) το φυσικο Ηλεκτρομαγνητικο πεδιο της Γης

β) το κλιμα

γ) τη βλαστηση

δ) το εδαφος

ε) τους ωκεανους

στ) ολους τους οργανισμους

ζ) και φυσικα τις τηλε και ραδιοεπικοινωνιες

Πιστευω επισεις οτι ο στατικος ηλεκτρισμος μπορει να αποδειχθει ο βασικος παραγοντας εγκλωβισμου του διοξειδιου του ανθρακα CO2 στην κατωτερη ατμοσφαιρα λογω του οτι τα ηλεκτρισμενα πλεον σωματιδια συμπεριφερονται σα μαγνητης στην επιφανεια της Γης

Ζουμε κυριολεκτικα σε μια πολυ φορτισμενη ατμοσφαιρα που επηρεαζει τα παντα.
Αν μπορουσαμε με καποια τεχνικη αναλογη με αυτη που χρησιμοποιειται στα πλοια να αποφορτισουμε τη ΓΗ θα βλεπαμε τα αποτελεσματα αμμεσα και θα διναμε μια ανασα ζωης στον πλανητη.

Τα φαινομενα του να βλεπουμε χιλιαδες η εκατομμυρια πουλια να πεφτουν νεκρα απ τον ουρανο , τα κατα χιλιαδες νεκρα ψαρια που κατα καιρους ξεβραζουν οι ωκεανοι ἡ η περιεργη για εμας συμπεριφορα των αποδημητικων πουλιων, ο αποπροσανατολισμος των θαλασσιων θηλαστικων οφειλεται κατα ενα μεγαλο μερος στις τεραστιες ποσοτητες στατικου ηλεκτρισμου που υπαρχουν στη Γη.

Με δυο λογια
Ο στατικος ηλεκτρισμος που εμεις παραγουμε στον πλανητη, επηρεαζει τα παντα στη ΓΗ και κραταει εγκλωβισμενη την ατμοσφαιρικη μολυνση στην επιφανεια λογω του οτι συμπεριφερεται πλεον σα μαγνητης.

ΥΓ. Δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω κανει καμμια διατριβη επι του θεματος αλλα νομιζω οτι αξιζει να λαβουμε υπ οψην τις επιδρασεις του στατικου ηλεκτρισμου στη ΓΗ.

Ο στατικος ηλεκτρισμος ισως αποβει κεραυνος εν αιθρια για τον πλανητη αν δε λαβουμε τα καταλληλα μετρα.

Οσον αφορα την αποφορτιση και απομαγνητισμο της ΓΗΣ … αυτο μπορει να γινη ειτε (ξερω θα φανει αστειο) στελνοντας ενα γειωμενο καλωδιο στο διαστημα (δηλαδη ενα καλωδιο που η μια ακρη θα ακουμπαει στη ΓΗ και η αλλη θα ειναι εκτος Γηινης ατμοσφαιρας), ειτε στελνοντας με καποιο τροπο τα στατικα ηλεκτρικα φορτια του πλανητη στο διαστημα.

Εαν αποφορτισουμε τον πλανητη απο το στατικο ηλεκτρισμο θα καθαριση η ατμοσφαιρα και θα εχουμε παλι το διαχωρισμο των εποχων.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Πείτε κάποιος στον αρθρογράφο ότι άδικος πήγε ο
    κόπος του ...Δεν υπερθερμαίνεται ο πλανήτης ...
    για την ακρίβεια τώρα λένε ότι μπήκε σε περίοδο
    ψύξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα