Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η άγνωστη ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Ρ.Νίξον σε περίπτωση καταστροφής του Apollo 11!

ImageΜία ομιλία που δε διαβάστηκε ποτέ έρχεται στο φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει τι θα έλεγε ο πρόεδρος Nixon, σε περίπτωση που οι αστροναύτες δεν επέστρεφαν από την Σελήνη με το Apollo 11. Το έκτακτο υπόμνημα είχε τίτλο: ''Σε περίπτωση καταστροφής στη Σελήνη'' και ευτυχώς δε χρησιμοποιήθηκε, καθώς η τραγωδία αποφεύχθηκε, όχι όμως και
η δημοσιοποίηση του λόγου από την πένα του λογογράφου William Safire.
Οι ''αυθόρμητες'' κινήσεις του Προέδρου θα συμπεριελάμβαναν εκτός από την ομιλία και την τηλεφωνική επικοινωνία με τις ''χήρες'' των θυμάτων και μετά όλες οι ραδιοεπικοινωνίες με το Apollo 11 θα σταματούσαν.
Καθώς δεν υπήρχαν εναλλακτικά σχέδια διάσωσης, οι αστροναύτες θα παρέμεναν αιχμάλωτοι στη σελήνη περιμένοντας να πεθάνουν, ενώ ένας ιερέας θα έστελνε τις ψυχές τους ''εις την άβυσσο της θαλάσσης'', όπως δηλαδή θα γινόταν σε περίπτωση θανάτου εν πλω.

''Η μοίρα όρισε ότι οι άνδρες που πήγαν στο φεγγάρι για να το εξερευνήσουν θα παραμείνουν εκεί για να αναπαυθούν εν ειρήνη. Αυτοί οι γενναίοι άνδρες, ο Neil Armstrong και ο Edwin Aldrin, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα ανάκτησής τους. 
Επίσης γνωρίζουν ότι η ανθρωπότητα μπορεί να ελπίζει μέσω της θυσίας τους. Οι δύο άνδρες ''έδωσαν'' τη ζωή τους για έναν από τους πιο ευγενείς στόχους της ανθρωπότητας, την αναζήτηση της αλήθειας και της κατανόησης".
πηγη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα