Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ό ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ "φυγάδευσε" 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

- Ιδού ποιο είναι το μεγαλοστέλεχος της ΑΤΕ που έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ!
- "Δεν είναι 10 είναι 8 εκατ. τα λεφτά που φυγάδευσα" λέει!

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! Πού τα βρήκε;.....



Με δήλωσή του, στην εφημερίδα Real News, ο ίδιος ο Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχεται ότι
έβγαλε έξω πολλά εκατ. ευρώ, αλλά "δεν είναι 10, όπως λέει ο Προβόπουλος" τονίζει χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό".

Βέβαια, ο κύριος Πανταλάκης ΔΕΝ μας λέει αν τελικά αποκτήθηκε το περιουσιακό στοιχείο (που δεν αποκτήθηκε, όπως ενημερώνει αξιόπιστη πηγή το planet-greece) και ΔΕΝ μας λέει επίσης, σε ποια τράπεζα φυλάσσονται πλέον τα χρήματα και με τι επιτόκιο!

Επίσης ΔΕ μας λέει γιατί δεν τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα. Τι φοβάται; Μήπως ότι διοικεί μία χρεωκοπημένη τράπεζα; Και γιατί ΔΕΝ αναφέρει πώς αποκτήθηκαν ακριβώς όλα αυτά τα χρήματα, τα οποία αποτελούν τμήμα της οικογενειακής του περιουσίας; ΔΕΝ μας λέει επίσης σε πόσο χρονικό διάστημα αποκτήθηκαν.

Αυτά τα ολίγα, για αρχή, γιατί ούτε κουτόχορτο μασάμε, ούτε διαφήμιση της Αγροτικής Τράπεζας λάβαμε ποτέ από οποιονδήποτε... Πανταλάκη. Κι ο νοών νοείτο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα