Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TESLA ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ



Η ασύρματη μεταφορά ενέργειας (WET), γνωστή και ως ασύρματη μετάδοση ενέργειας, είναι η μεταφορά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπεται από μια κεντρική πηγή ενέργειας χωρίς τη χρήση καλωδίων σύνδεσης. 
Τα πειράματα του Tesla, αποδεικνύουν τη σκοπιμότητα της WET, κατά τη διάρκεια πειραμάτων του στο Κολοράντο στις αρχές του 1900, και ήταν ο πρόδρομος στις «εφευρέσεις» σε αυτόν τον τομέα σήμερα. 
 

Αφότου πέθανε ο Τέσλα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δήμευσε όλα τα έγγραφα σχετικά με τα πειράματά του και τα ταξινόμησε. Από τη δεκαετία του '50 η αμερικανική κυβέρνηση έχει κρατήσει αυτήν την τεχνολογία μυστική.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μεταφορά δύναμης επαγωγής (IPT) είναι ο πρώτος
διαθέσιμος στο εμπόριο ασύρματος ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτων. Το HaloIPT, μια νεοσύστατη εταιρεία έχει κυκλοφορήσει αυτή την τεχνολογία σε ορισμένες περιοχές των αυτοκινητοδρόμων της Αγγλίας ή των υπαίθριων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα χρεώνονται αυτόματα όταν το ολοκληρωμένο πληκτρολόγιο δέκτη είναι ενεργοποιημένο. 


Η General Motors (GM) έχει επενδύσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε μια ασύρματη συσκευή φόρτισης που  ονομάζεται PowerMat, και χρησιμοποιεί επαγωγική φόρτιση, η οποία μεταδίδει ηλεκτρική ενέργεια μέσω των μαγνητών χωρίς καμία πραγματική, φυσική σύνδεση. Δεδομένου ότι η GM ανήκει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, η νέα συσκευή τους μπορεί να έχει περισσότερο να κάνει με την απελευθέρωση ορισμένων απόκρυφων τεχνολογιών του Tesla. 

Ο Marin Soljacic, επίκουρος καθηγητής στο MIT, ψάχνει τρόπους για να μεταδώσει ενέργεια ασύρματα, επικεντρώθηκε στην mid range δύναμη που θα μπορούσε να φορτίσει τις φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, PDA και φορητούς υπολογιστές. Χρησιμοποιώντας το φαινόμενο του συντονισμού σύνδεσης, Soljacic ήταν σε θέση να συντονίσει δύο αντικείμενα με την ίδια συχνότητα για την ανταλλαγή ενέργειας. 
 



Η μαγνητική τομογραφία μπορεί να μεταφέρει ελεύθερα τα μαγνητικά πεδία με ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον. Η τεχνική αυτή ενεργοποιεί αυτόματα επαναφόρτιση με ασύρματη μεταφορά. 
 

Ο Soljacic προσέλκυσε την προσοχή του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, Που χρηματοδοτεί τώρα περισσότερα έργα για να τελειοποιήσει την τεχνολογία. Σύμφωνα με την έκθεση πιστοποίησης ενεργειακών προϋπολογισμών του οικονομικού έτους 2012 , ερευνούν τα πειράματα για να διευκολύνουν την ενέργεια που απαιτείται για τις στρατιωτικές διαδικασίες.


Ο Δρ Heinz Schandal, επικεφαλής ερευνητής για τα κοινωνικά συστήματα, συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις και τις τοπικές κοινότητες στην Αυστραλία και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού  για να υποβάλουν «συστάσεις» σχετικά με τα βιομηχανικά και αναπτυσσόμενα έθνη, και τη σχέση τους στην ικανότητα υποστήριξης. 

Ο Schandal, σε συνεργασία με το ενωμένο εθνικό πρόγραμμα περιβάλλοντος (UNEP), υπό την CSIRO,πιέζει τα έθνη σε όλο τον κόσμο μέσω της οικοτρομοκρατίας για να αλλάξει τον τρόπο ζωής και την κατανάλωσή τους και να απεικονίσει τους διεθνείς κανονισμούς του UNEP. 

Στην Αυστραλία, το UNEP προειδοποίεισε την κυβέρνηση για τις συνέπειες της χρήσης των πόρων και τις εκπομπές τους.

Προσπαθώντας να αλλάξει την κυβερνητική πολιτική ώστε να αντικατοπτρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη της τήρησης των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και τον έλεγχο των ατομικών δικαιωμάτων των νοικοκυριών για την ενέργεια και την κατανάλωση, η Αυστραλία πιέζεται να εγκρίνει τις εντολές για την Καλλιέργεια της Πράσινης ανάπτυξης.

Τα Η.Ε προειδοποιούν για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ως άμεση αιτιολογία στην παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου  (αν και αυτή η θεωρία έχει καταρριφθεί).Με την ασύρματη μετάδοση ενέργειας, Jerome Γκλεν, διευθυντής του Προγράμματος της Χιλιετίας, ισχυρίζεται ότι θα αποτρέψει ενα «εν δυνάμει καταστροφικό" παγκόσμιο πρόβλημα "και να ανοίξουν νέες πηγές ενέργειας, όπως των ηλιακών συλλεκτών στην τροχιά της Γης." 

Η χρηματοδότηση για τη νέα προσπάθεια ελέγχου του ΟΗΕ προέρχεται από την National Science Foundation (NSF), σε συνεργασία με την  (NASA) και του Electric Power Research Institute. 

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάζεται με τον ΟΗΕ να αναπτύξει ασύρματη τεχνολογία μεταφοράς ενέργειας για χρήση του ΟΗΕ. 

Η υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης των Ηνωμένων Εθνών κλειδώνει για άλλη μια φορά σε ανεξάρτητο έθνος την πορεία της παγκόσμιας ελίτ προς μία παγκόσμια κυβέρνηση.


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα