Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Που επενδυεί ο Robert Rothschild;

XRIMANEWS.GRΜια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε από την Κίνα που βρισκόταν ο Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild στην εκπομπή του Rishaad Salamat μέσα από το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg και έκανε αναφορές για κοσμογονικές εξελίξεις που θα συμβούν μέσα στην επόμενη πενταετία στην παγκόσμια οικονομία.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον σημείο είναι οι τεράστιες επενδύσεις που ο Robert Rothschild εξήγγειλε επίσης από την Κίνα αναφορικά με τον...καιρό! Ήδη ο ίδιος και η γυναίκα του η Lynn Forester de Rothschild έχουν αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Weather Central LP, μιας ιδιωτικής εταιρείας που προμηθεύει με δεδομένα μετεωρολογίας τους μεγαλύτερους  τηλεοπτικούς σταθμούς στον κόσμο.

Παράλληλα από την Κίνα που βρίσκεται ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εξατομικευμένης υπηρεσίας στο διαδίκτυο του myweather.com στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να μαθαίνει τον καιρό που θα κάνει στην περιοχή του σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων για τις επόμενες 10 ημέρες. Η παραπάνω υπηρεσία όπως είπε ο ίδιος αφορά κυρίως τις κλιματικές αλλαγές και κατά το πόσο οι άνθρωποι όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν να αποφύγουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Προφανώς ο ίδιος γνωρίζει κάτι για τις κλιματικές αλλαγές  που αγνοούν όλοι οι υπόλοιποι μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των αλλαγών που πρόκειται να προκληθούν  στη Γη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα