Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Majestic 12 (M12): η άγνωστη πλευρά της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Η αναφορά της Μ12, της 19ης Σεπτεμβρίου 1947, που έγινε η αφορμή ερευνών από τους συνομωσιολόγους - ουφολόγους.
H Majestic 12 ή αλλιώς Majic 12, ή Majestic Trust, ή M12, ή MJ 12, ή MJ XII, ή Majority 12, ή  Mars-Jupiter 12, δημιουργήθηκε από μία ομάδα στρατωτικών επιστημόνων στις ΗΠΑ, το 1936. Αν και η ίδρυσή της αποδίδεται το 1947 στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Χάρρυ Τρούμαν, η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα προϋπήρχε του προέδρου. Ο αρχικός σκοπός της ομάδας αυτής ήταν η διερεύνηση των Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων - ΑΤΙΑ (UFO). 

Παρέμεινε κρυμμένη από το ευρύ κοινό μέχρι
το 1968, οπότε και διέρευσε έγγραφό της προς την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ που αφορούσε την έρευνα για έναν ιπτάμενο δίσκο που κατέπεσε με ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 1947.Από τότε... τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και οι συνομωσιολόγοι - ουφολόγοι, άρχισαν να ψάχνουν πιο εντατικά για να μάθουν περισσότερα γι' αυτήν την ομάδα.

Η έρευνα απέδειξε ότι η βάση της Μ12 ήταν η γνωστή και μη εξαιρεταία Area 51, στην έρημο της Νεβάδα. 
Το πιο καταπληκτικό έρχεται αργότερα. Ενώ η Μ12 λειτουργούσε κάτω από τις εντολές του εκάστωτε προέδρου των ΗΠΑ, ξαφνικά το 1962 αποκόπτεται και εφαρμόζει ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα που έμεινε γνωστό ως "Alternative 3" (Εναλλακτική Λύση 3). 

Η Μ12, τροποποιεί μία από τις εγκαταστάσεις της Area 51 σε προσομοιωτή ενός άγνωστου διαπλανητικού σκάφους. Στο ακριβώς διπλανό υπόστεγο φυλάσσονταν ένα ΑΤΙΑ, το οποίο χρησίμευε ως πρότυπο του προσομοιωτή.


4 από τα παλιά στελέχη της Μ12.
Να δώσω εδώ μία ανάλυση κάποιων σχεδόν άγνωστων πτυχών της υπόθεσης. 

Η "Alternative 3" (Α3), προέβλεπε ότι σε βάθος χρόνου η Γη θα καταστρέφονταν (η επίσημη εκδοχή ήταν "από τον ήλιο", η μετξύ τους εκδοχή, αφορούσε την περίοδο της επανεμφάνισης των "ρυπαρών γενών" στη Γη), οπότε ο μόνος τρόπος επιβίωσης του ανθρωπίνου είδους θα ήταν μία δημιουργία εξωγήινου ανθρώπινου πολιτισμού στον πλανήτη Άρη.

 Επειδή όμως η "ελίτ" αποφάσιζε, είχαν θέσει ως "διασωθέντες" την "Υψηλή Επιστημονική Κοινότητα", ανώτατους αξιωματούχους, ανώτατους αξιωματικούς του στρατού και πολιτικούς που εκείνοι είχαν επιλέξει. 

Χρηματοδότες της προσπάθειας αυτής, εκτός από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι ο Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ και ο Τζέιμς Ρόθτσιλντ (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις... από κάτω θα τους βρεις). Η Μ12, περνάει στον έλεγχο πλέον των Illuminati. 
Men in Black Poster 
Σε αυτό το πρόγραμμα, εντάχθηκε η δημιουργία μίας άλλης ομάδας, που έγινε αργότερα γνωστή ως "Men in Black" (οι άνδρες με τα μαύρα), που σκοπό είχε είτε τον εκφοβισμό μαρτύρων θεάσεων, είτε την... "πειθώ" όσων αντιστέκονταν, ενώ έλαβε εκτενή ενεργή δράση κατά την διάρκεια 1964 - 1978, με την "διαρροή εγκεφάλων". 

Η διαρροή εγκεφάλων ήταν μία προσπάθεια της Μ12, να εντάξει στο πρόγραμμά της επιστήμονες και ικανότατους πιλότους, από οποιοδήποτε μέρος της Γης. Τους έπειθαν με οικονομικά κίνητρα και μετά όλοι τους... απλά εξαφανίζονταν χωρίς κανένας να γνωρίζει το παραμικρό και χωρίς ίχνη. Υπολογίζεται ότι πάνω από 4.000 επιστήμονες και πιλότοι εξαφανίστηκαν σ' αυτήν την περίοδο. Στην Μ12 καταλογίζεται και το φαινόμενο του "Τριγώνου των Βερμούδων", χωρίς όμως στοιχεία που θα μπορούσαν να το πιστοποιήσουν αυτό.

Μαζί με το επιστημονικό προσωπικό, εξαφανίστηκαν και πολλοί απλοί άνθρωποι, οι οποίοι εργάστηκαν στα "διαπλανητικά χωράφια" της Α3. Κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν, έχοντας υποστεί ειδική διαδικασία αφαίρεσης μνήμης. 

 Μία από αυτούς τους απλούς ανθρώπους, η Μάργκαρετ Σίμπσον, βρέθηκε να τριγυρνάει σαν χαμένη σε παραθαλάσσια τοποθεσία της Αγγλίας. Τα ΜΜΕ πρόβαλλαν την φωτό της και την αναγνώρισαν οι συγγενείς της. Λίγους μήνες αργότερα, είχε "αναλαμπές", κρίσεις πανικού και έντονη εφίδρωση. 

 Οι συγγενείς την πήγαν σε ειδικό ψυχολόγο που την υπέβαλλε σε ύπνωση και αποκάλυψε ότι εργάζονταν για κάποιους άγνωστους, τρώγοντας ένα πιάτο φαΐ την ημέρα και δουλεύοντας πάνω από 12 ώρες. Το κουβάρι είχε αρχίσει να ξετυλίγεται. 

Παράλληλα η Sceptr TV, ένα επιστημονικό κανάλι των ΗΠΑ, που ασχολήθηκε με το θέμα της "διαρροής εγκαφάλων", ανεκάλυψε στο "νεκροταφείο διαστημοπλοίων" της NASA πολλά μοντέλα ΑΤΙΑ. Κάποια στιγμή, ο αστροναύτης Μπαζ Ώλντριν, έχοντας πιει αρκετά και ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης δηλώνει: "Μας στέλνουν εμάς εκεί πάνω με ποδήλατα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις". Από εκεί και πέρα, ο ρόλος της Μ12, γίνεται πιο σκοτεινός.




Άλλο έγγραφο της Μ12, προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ

Μέμο της Μ12 προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ με χρονολογία 1992

Η Μ12 τελικά, μετατρέπεται στον σκοτεινό "διαπλανητικό" λειτουργό των Illuminati, οι οποίοι προσδοκούν ότι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από την οργή του Αφέντη τους, με αυτόν τον τρόπο... Κούνια που τους κούναγε...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα