Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Για ποιά ελπίδα παλεύουμε;

γραφει ο αρισταρχος

 
Τελικά η υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου ήταν μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης σαν αυτές που συνηθίζει να ρίπτει η εκάστοτε κυβέρνηση για να σκεπάσει τον θόρυβο από κάτι μεγαλύτερο. 

Κι αυτό το μεγαλύτερο δεν ήταν άλλο από τα νέα μέτρα. 

Μόνο αυτά μας απασχολούν τώρα
και όχι κάτι μεμέτικα πολεμικά που σουλατσάρουν εν είδη κρουαζιερόπλοιου στα νησιά.

Βέβαια η Βούλα θα ζητήσει αποζημίωση για διαφυγόντα, λένε, 4εκατομύρια ευρώ! Αν επιδικαστούν, θα έλεγα  ο λογαριασμός να πάει στον αρχηγό. Τι να κάνουμε, αυτός είχε τα γένια ας βρει και τα χτένια.

Αλήθεια, με την ‘’γκάφα’’ αυτουνού του ramolli αθάνατου Ρόγκ ασχολήθηκε κανείς Έλληνας αρχηγός; Πες, πες στο τέλος θα γυρίσουν την ιστορία. Εδώ οι Σκοπιανοί τόχουν πιστέψει και οι ίδιοι ότι είναι Μακεδόνες.

Και μια και μιλάμε για τους Ολυμπιακούς, απ’ ότι φαίνεται περνάμε σε νέα εποχή. Αγώνες χωρίς θεατές! Τα γήπεδα άδεια. Καμιά σχέση βέβαια με τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004. 

Μπορεί να μας στοίχισαν 13δις(!) αλλά πρωτοστατούσε το ανθρώπινο στοιχείο και όχι η τεχνολογία. Ας βάλουν λοιπόν και ήχους κονσέρβα να εμψυχώνονται οι αθλητές.

Τι έγινε Αντώνη; Δεν τόξερες και συ και οι έτεροι δύο εταίροι ο Βαγγέλης και ο κυρ-Φώτης ότι θα φτάνατε στο διά ταύτα; Ή μήπως αυτοί που σε ψήφισαν δεν το ήξεραν.

Το ήξεραν πολύ καλά αλλά, περίμεναν να γίνει μια κάποια διαπραγμάτευση. Έτσι τουλάχιστον έδειξε gallop τουReal.gr. 80% των ερωτηθέντων ζήτησαν διαπραγμάτευση ακόμη και με έξοδο από την ευρωζώνη. Αυτοί που ψήφησαν, στο ευρώ πάση θυσία, κατάλαβαν ότι χωρίς διαπραγμάτευση δεν θα έχουμε απλώς μια από τα ίδια αλλά πολύ πιο επώδυνα μέτρα.


Κοντός ψαλμός αλληλούϊα, ο Σεπτέμβρης είναι πίσω από την πόρτα. Όλα θα φορτώσουν με αρνητικό πρόσημο τα εισοδήματά μας για να βυθίσουν την ύφεση ακόμη περισσότερο στο τέλμα. Και μια και ο χειμώνας είναι κρύα εποχή πως θα την βολέψουμε με πετρέλαιο στο 1.5ευρώ/λίτρο είναι ένα ερώτημα. Απ’ ότι φαίνεται θα την βγάλουμε μια κρύο και μια ολίγον από ζέστη. Σκωτσέζικα!

Δεν ξέρω αν στις 12/12/2012 θα καταστραφεί η γη ή η ανθρωπότητα. Σίγουρα όμως τότε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού θα περάσει από την κόλαση. Και κει στην είσοδο της κόλασης θα δει του Δάντη την επιγραφή.

 ‘’Εγκαταλείψτε την ελπίδα εσείς που εισέρχεστε μέσα’’
Και χωρίς ελπίδα, φίλοι μου συμπατριώτες, θα πνιγούμε στα σκατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα