Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες προετοιμάζονται για τη σύλληψη τραπεζιτών, πολιτικών;

Ο Πρώην Navy Seal του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Jesse Ventura υπέβαλε πρόσφατα ένα βίντεο-λόγο προς το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ με τίτλο «Θυμήσου τον Όρκο σου». 
 
Με την πρόσφατη ανακοίνωση ότι οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ (Marine Corp) έχουν δημιουργήσει 3.500 μέλη Ταγμάτων της Αστυνομίας, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε μάρτυρες των μαζικών συλλήψεων σε όλη την Αμερική των διεφθαρμένων
πολιτικών και τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν χρεοκοπήσει τη χώρα μας και κατέστρεψαν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Από το Ελευθερία δίκτυο ραδιοφωνικής αναμετάδοσης

 freedombroadcastingnetwork.com/marine-corps-creates-law-enforcement-battalions/

 Το Σώμα των Πεζοναυτών έχει δημιουργήσει τα πρώτα τάγματα επιβολής του νόμου, ένα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στρατιωτικών αστυνομικών που ελπίζει να αναπτυχτεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν στη διερεύνηση εγκλημάτων τρομοκρατίας, την εμπορία ναρκωτικών, και την εκπαίδευση νεοσύστατων δυνάμεων ασφαλείας σε συμμαχικά έθνη.
 
Το Πεζοναυτικό σώμα ενεργοποίησε τρία τέτοια τάγματα τον περασμένο μήνα. Κάθε ένα αποτελείται από περίπου 500 αξιωματικούς της αστυνομίας και δεκάδες σκυλιά. Το Σώμα των Πεζοναυτών είχε τάγματα της αστυνομίας πριν και κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά είχαν κατά κύριο λόγο επικεντρωθεί στην παροχή ασφάλειας, όπως τη συνοδεία νηοπομπών καυσίμων ή τη φύλαξη των στρατηγών σχετικά με επισκέψεις τους σε επικίνδυνες περιοχές, δήλωσε ο Υποστράτηγος Ιαν Durham, διοικητής του 1ου Τάγματος επιβολής του Νόμου στο στρατόπεδο Pendleton.

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας έχει επίσης διδάξει στα στρατεύματα τη σημασία της εκμάθησης πώς να συγκεντρώνουν πληροφορίες, την ασφάλεια αποδεικτικών στοιχείων και τη στήριξη των τοπικών αρχών στην οικοδόμηση περιπτώσεων να καταρίψουν εγκληματικά δίκτυα. Τα στρατεύματα έχουν γίνει καλύτερα στις επιδρομές τοποθεσιών για στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να παρακολουθούν στασιαστές.

Τι καλύτερο από τη χρήση των καλύτερων στρατευμάτων της Αμερικής για να ξεκινήσουν τις μαζικές συλλήψεις των μεγαλύτερων τρομοκρατών στον κόσμο, όπως είναι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και τραπεζίτες που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Αμερική και έχουν δημιουργήσει «το μεγαλύτερο εγκληματικό δίκτυο του κόσμου»; Θα πρέπει όλοι να ελπίζουμε ότι το μήνυμα του Jesse Ventura έχει καταφέρει να περάσει στους υπέροχους πεζοναύτες μας...
«Θυμηθείτε τους όρκους σας!»


ΠΗΓΗ...http://beforeitsnews.com/story/2423/726/US_Marines_Preparing_To_Arrest_Bankers,_Politicians_Ooh-Rah.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα