Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Σήμερα 13 Ιουλίου 2012 Μαίνεται η Μάχη στον Ήλιο με 3 Suncruisers

Αναρτήθηκε από  //  13 Ιουλίου 2012 
Σήμερα στις 16.18 και 16.24 UTC time, έγινε μια τρομερή μάχη στον Ήλιο. Δεν πρόλαβα να γράψω το άρθρο για το Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού» και οι επικυρίαρχοι της γης και του ηλιακού μας συστήματος δεχθήκανε εισβολή! Άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που εποφθαλμιούν το γήινο ανθρώπινο «κοπάδι». Το κοπάδι όμως περί άλλων τυρβάζει.
Ασχολείται με την οικονομική κρίση, καθόσον επί δεκαετίες του καλοάρεσε η «ανάπτυξη». Τα 48βάλβιδα, τα ψώνια στην Ευρώπη με τα ευρουλάκια, τα ουίσκια σαν εθνικό ποτό λες και είχανε στο χωριό τους και για την πλέμπα ο φραπές (ουπς λάθος, τώρα είναι FREDDO ESPRESSO).  φυσικά και τα καλαμάκια για να πολεμά την διαφθορά των κυβερνήσεων που ψήφιζε στην «κάλπη», το καινούργιο μειωμένο Ελληνικό αλφάβητο αφού τόσα χρόνια έγραφε στα greeklish, προετοιμάσαν τον σύγχρονο ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ Ελληνα για να μην βλέπει «που παν τα τέσσερα».
Τώρα του κακοφαίνεται του κοπαδιού, αλλά ΝΑΙ, η λύση θα έρθει εξ ουρανού με τους Ανδρομέδιους, τον Ζου-Ζου, τους Ελ και τους Κουνέλ. Ξέρω  θα βοηθήσουν και οι σούπερ μάγοι με τo άγνωστο στην μάζα Chaos Magik (tres sic !!!) και όλοι οι μυημένοι με το καλαμαροχτάποδο Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων!  για μεζέ με την συνοδεία από νοθευμένο τσιπουράκι που φτιάχνεται με χάπια.
Οπότε ρωτάω, ρητορικά και δεν περιμένω απάντηση: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;  NASA SOHO και Suncruiser A’ και NASA SOHO και Stargates B΄
Το εκπληκτικό είναι Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ SUNCRUISER!
Αυτό και εγώ που παρακολουθώ κάθε μέρα το SOHO πρώτη φορά το βλέπω. Παρατηρήστε τα κυλινδρικά σκάφη των επιτιθεμένων. Δείτε την βολή του Suncruiser που είναι κάτω από τον Ήλιο!
«Η ελάχιστη ταχύτητα του Suncruiser όταν κινείτε είναι 2.320km/ δευτερόλεπτο η 8.352.000km/ ώρα !!! Φυσικά δεν έχουμε τις δυνατότητες της NASA, οι υπολογισμοί είναι προσεγγιστικοί. Η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί είναι 37.066km/ δευτερόλεπτο η 133.440.000km/ ώρα !!! Βέβαια με φωτογραφίες κάθε 15 περίπου λεπτά και μισή ώρα δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη και η μοίρα των ανθρώπων παραμένει αβέβαιη.
Όταν  γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα έχουμε συγκομιδή.», και «Εννοείται ότι στην ΝΑΣΑ έχουν κάνει φύλλο και φτερό και τον Λουκιανό, και όλη την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, (και όταν λέμε όλη εννοούμε όλη, και αυτήν που «καταστράφηκε» και δεν έφτασε ποτέ σε εμάς) και την μυθολογία.»  NASA SOHO and WAR Γ’
Μόλις υπάρξουν νεώτερα και ολοκληρώσουμε την ανάλυση, θα σας ενημερώσουμε. Απευθύνομαι μονάχα σε όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν ανοιχτό μυαλό, οι υπόλοιποι μπορείτε να περάσετε από το μαντρί του Κθούλου και των υποτελών του για άρμεγμα. Διαβάστε επίσης  τι ετοιμάζουν για ορεκτικό Κίνα 2012 UEFA, Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike  αλλά και για κυρίως πιάτο Της Πόπης Γίνεται Στον Ήλιο !
… και θυμηθείτε ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ; ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ !
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: … το SOHO «κόλλησε» 12 λεπτά αργότερα μετά την λήψη των φωτογραφιών και δεν ανανεώθηκε έκτοτε!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: ‎… χαχαχα, κάνανε 14 ΩΡΕΣ να το ανανεώσουν !!! Τα πουλάκια πέταξαν. Όχι ότι η NASA και η ESA συνεργάζονται με τους επικυρίαρχους. Όποιος συνωμοσιοπληκτοπαρανοικός το πει αυτό, πιπέρι στο στόμα.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα